Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Op beurs Baby event van BijdeHand in Prinsenland

Babyshower Moment was aanwezig op de Baby event van Bijdehand. Wij waren trots om onze babyshower assortiment te laten zien aan het publiek. 

Uitslag enquete

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd, heel erg bedankt voor jullie mooie maar ook voor de kritisch opmerkingen. Wij zijn ondertussen al aardig bezig met het inwilligen van al jullie wensen. De grootste vraag was wel naar een groter en luxer vriendinnenboekje en deze is eind vorig jaar aan ons assortiment toegevoegd. Ook is de Lovely Mom erg populair en is er veel vraag naar het grote Lovely Mom pakket.

Fijne kerstdagen

We hebben weer een geweldig jaar achter de rug met veel bijzondere babyshowers. Wij zijn alweer druk met de nieuwe ideeen voor 2015 en uiteraard worden bestellingen in de laatste dagen van het jaar ook gewoon verwerkt. Voor nu wensen wij iedereen fijne kerstdagen en gelukkig nieuwjaar! 

Luxe vriendinnenboekje

Op veler verzoek is hij er dan eindelijk; ons nieuwe vriendinnenboekje! Het boekje is groter dan het huidige boekje, heeft een hardcover en biedt ruimte voor 24 vriendinnen en heeft daarnaast ook 6 pagina's voor extra foto's van de babyshower. Ook zijn er nieuwe gegevens om in te vullen verwerkt in de pagina's. Het luxe vriendinnenboekje is vanaf vandaag te bestellen op onze website en binnenkort ook via de website van Bol.com. Klik hier voor het nieuwe vriendinnenboekje.

Babyshower Moment in het AD

In het magazine van de weekendedtitie van het AD heeft Rianne van der Molen een erg leuk artikel geschreven over de babyshower van haar schoonzus, over babyshowers in het algemeen en over Babyshower Moment. Voor dit artikel heeft Rianne van der Molen een interview afgenomen met Babyshower Moment oprichtster Manon Hofstra.

Win een geboorteschilderijtje

We hebben weer een leuke winactie! Dit keer kun je een geboorteschilderijtje winnen voor jouw kindje. Je kunt meedoen op Facebook of door een mailtje te sturen naar info@babyshowermoment.nl. Alle geboorteschilderijtjes zijn hier op de website te bekijken, welke vind jij het leukste?

Nieuw! Geboorteschilderijtjes

Waarschijnlijk heb je er nog wel eentje van je eigen geboorte. Vroeger hing er op de babykamer een geboorteschilderijtje van brooddeeg of geborduurd. Niet helemaal meer van deze tijd en vooral erg tijdrovend. Toch is het wel erg leuk om op de babykamer zo'n leuk schilderijtje te hebben hangen met daarop alle geboortegegevens. Wij bieden je nu de mogelijkheid om deze makkelijk te bestellen op onze website. Kies een ontwerp wat bij je kindje past en hang het op of zet het leuk op een plankje. Ook erg leuk als kraamcdeau!

Winnaar Babyshower High Tea

Vandaag heeft winnares Sonja van onze 'Win een Babyshower' actie haar dochter verrast met een high tea in het thema Diva Mom. Samen met vrienden en familie hebben zij een heerlijke middag gehad. Het high tea arrangement was geweldig verzorgd door Koetjes en Kalfjes in Den Haag. Deze locatie is vooraf helemaal versierd met slingers, ballonnen, servetten, partyprikkers en confetti in het thema Diva Mom. Het arrangement bestond uit een heerlijke prosecco of mocktail bij binnenkomst, verschillende sandwiches, warme hapjes en als afsluiter nog een aantal zoetigheden die vergezeld werden van een spetterend tafelvuurwerk. Naast alle heerlijke hapjes en drankjes is de zwangere Shirley ook erg verwend met allerlei leuke cadeaus. Eén van de cadeautjes waren de Diva babyschoentjes, die uiteraard helemaal passen in het thema. De Diva babyschoentjes zijn te bestellen op de website via deze link.

Win een Babyshower High Tea!

Ga naar www.babyshowermoment.nl/wineenbabyshower en maak kans op een geheel verzorgde Babyshower High Tea arrangement voor 8 personen op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Op een prachtige locatie wordt gezorgd voor een feestelijk aangeklede ruimte, een high tea met allerlei lekkere hapjes en drankjes, leuke spelletjes en een cadeautje voor de aanstaande mama.