Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Winactie januari

Begin 2014 goed en vertel je beste vriendin dat je om haar geeft door haar te taggen in deze foto. Like Babyshower Moment en jullie maken dan allebei kans op een armbandje!

Babyshower partner ZwangerIn app

Babyshower Moment heeft voor de Zwangerin app een tekst mogen schrijven over het plannen van een babyshower. De Zwangerin app is een super handige app voor zwangere vrouwen. Aan de hand van de geografische locatie, de persoonlijke voorkeuren en interesses van de App gebruiker, biedt de App verschillende zwangerschaps- en babygerelateerde aanbieders aan.

Kwartetspel

En zeer zo'n mooi pareltje! Ons eigen kwartetspel. Al onze Moms zijn met de hele familie te vinden in dit prachtige kwartet. Het kwartet is vanaf vandaag te bestellen in onze webshop.

Wow 1.000 likes!

Dit is gekkenwerk, op de 11e van de 11e 1.000 likes, fantastisch!

Warme winterboots

Tijd voor weer een leuke actie! Like & Share de Facebook pagina van Babyshower Moment en win deze Baby Boots. Dan heeft je baby heerlijk warme voetjes tijdens de koude wintermaanden. Verkrijgbaar in roze, blauw en beige.

Vers van de pers

Ons nieuwste project, het Babyshower Moment Kwartetspel. De drukker komt zojuist met de eerste drukvellen, het ziet er echt prachtig uit.

Joehoe 500 facebook likes!!

Yes eerste Facebok mijlpaal vandaag gehaald. Wij hebben 500 likes!

Wie is jouw beste vriendin?

Doe nu mee met onze super leuke Facebookactie en maak samen met je beste vriendin kans op een best friend armband! De actie loopt tot aan 750 facebook likes dan maken wij de winnaar bekend!

Fotoshoot tafelaankleding

De eerste medium pakketten zijn compleet en kunnen gefotografeerd worden. Een heerlijk aangeklede tafel als resultaat. De medium pakketten met tafelaankleding zijn nu verkrijgbaar in de thema's Diva Mom en Power Mom. De laatste in roze en blauw.