Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Babyshowerspelletjes

Enorm trots zijn we op deze, door ons zelf ontwikkelde, spellenbox. Acht babyshowerspelletjes, die makkelijk te spelen zijn, in een leuke box. Het ontwerp komt weer van de dames van Dare to Design, dank jullie wel.

Weer een super leuke Facebookacties

05 september 2013, Wij hebben tot en met maandag aanstaande weer een super leuke actie op Facebook lopen. Als je nu onze FB pagina liked en deelt op je eigen Facebook tijdlijn maak je kans op vrolijke FUN Babyboy gympjes met zachte zooltjes.

Vrijgezellenfeest spelletjes

Tijdens een vrijgezellenfeest is het lachen gieren en brullen dankzij allerlei leuke spelletjes, activiteiten en opdrachten. Een bridalshower is dé iets rustigere variant van een vrijgezellenfeest. Saai? Helemaal niet! Met deze leuke spelletjes beleef je een toffe bridalshower als variant op een vrijgezellenfeest. Ben je op zoek naar opdrachten en activiteiten voor tijdens een uitbundig vrijgezellenfeest? Lees dan onze pagina over vrijgezellenfeest opdrachten

Bride to be

Bride to be is de populaire Engelse term voor 'aanstaande bruid'. Het klinkt leuk in de oren en daarom wordt het begrip steeds vaker gebruikt hier in Nederland, maar ook in België en andere Europese landen. De hype wordt groter en groter en heel wat bedrijven springen mee op de kar. Allerlei producten met ‘Bride to be’ op zijn verkrijgbaar in menig webshops over heel Nederland. 

Kinderfeest Moment is verhuisd!

Kinderfeest moment is verhuisd! Vanaf vandaag heeft Kinderfeest Moment een nieuw onderkomen. Haringvliet 92 zal plaatsmaken voor Oostzeedijk 90. Een prachtig pand met meer ruimte voor de webshop artikelen. Hierdoor kunnen wij verder uitbreiden met ons assortiment. Wil je graag een bestelling komen ophalen? Dan kan dit vanaf vandaag in ons nieuwe pand. 

Verkleedkleding

Met trots presenteren wij nieuwe producten voor Kinderfeest Moment. Een kinderfeestje is niet compleet zonder verkleedkleding! In het assortiment zijn er verschillende verkleed stukken speciaal voor het kinderfeest moment thema's. Voor de prinsessen hebben wij prachtige prinsessenjurken, waarbij elk meisje zich als een ware prinses voelt op haar feestje. Voor de jongen is er bijvoorbeeld stoere piratenkleding. Een piraat is niet compleet zonder ooglapje. Bekijk het gehele assortiment verkleedkleding voor een geweldig kinderfeestje. 

Lancering Kinderfeest Moment

Na onze succesvolle webshops Babyshower moment en Kraamfeest moment, presenteren wij: Kinderfeest Moment. Onze webshop is speciaal voor ouders, die leuke kinderfeesjes willen organiseren. Wij bieden verschillende thema's aan zoals: stoere piraten, lieve prinsessen of lieve elfjes. Het kan voor ouders spannend zijn om een kinderfeestje te organiseren. Door middel van onze pakketten heb je alles in huis voor een fantastisch kinderfeestje. De artikelen zijn geschikt voor kinderfeestjes van 5 jaar tot 8 jaar oud. 

9 maanden beurs

De 9 maanden beurs zal binnenkort plaatsvinden in Amsterdam RAI op 24 t/m 28 februari. Kraamfeest Moment zal daarbij aanwezig zijn met diverse artikelen voor een geslaagd kraamfeest! Wil jij daar graag bij aanwezig zijn? Bekijk de website voor kaarten. 

Winactie!

Kraamfeest moment geeft een kraamfeest pakket weg. Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Klik gauw op de link, vul jouw gegevens in en wie weet ben jij binnenkort de winnaar van een kraamfeest pakket!