Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Kraamfeest moment video

Kraamfeest moment heeft kleurrlijke kraamfeestmanden voor zowel jongens als meisjes. Een prachtig cadeau voor de kersverse ouders. Bekijk de video voor de goedgevulde kraammanden. Op onze Youtube kanaal kun je meer video's bekijken. 

Nieuw! Kraammanden

Kraamfeest Moment heeft nieuwe producten toegevoegd aan het assoirtiment. Voor leuke kraamcadeaus hebben wij nu kleurrlijke kraammanden. Een kraammand bevat de leukste artikelen voor een kraamfeest. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij fijne cadeaus zoals: een zacht knuffeltje, sokjes en versiering. 

Slingers en ballonnen voor op de Bridalshower

Een bridalshower is niet compleet zonder versiering. Je kunt nu ballonnen en slingers bestellen op onze website. Ontvang een zakje met 10 ballonnen met het thema 'Bride to Be'. Of bestel een vlaggenlijn in het thema Bride to Be, Princess Bride of Bridezilla. Je huis is met de versiering in een klap bridal proof en het feestje kan beginnen! 

De leukste Bridalshower spellen

Bridalshower Moment heeft 7 leuke spelletjes ontwikkeld om te spelen tijdens een bridalshower. Alle 7 spelletjes zitten in een unieke box. Heel leuk om samen met je vriendinnen te spelen!  De spelletjes zijn geschikt voor 8 personen.

Bridalshower vriendinnenboekje

Een bridalshower is een prachtige dag om nooit meer te vergeten. Met alle vriendinnen wil je dit mooie moment koesteren. Met het vriendinnenboekje kan iedereen wat moois opschrijven voor de toekomstige bruid. Net zoals een vriendenboekje van de basisschool, kan iedereen de gegevens opschrijven, hobby's noteren en een leuke foto opplakken.

Fijne feestdagen!

Bridalshower Moment wenst je fijne feestdagen en een fantastisch 2016! In het nieuwe jaar zullen wij de eerste thema versiering voor bridalshowers lanceren. En daarnaast ook een vriendinnenboekje, de allerleukste bridalshower spelletjes en de mooiste cadeautjes. Wij zien je graag in 2016!

Nieuw! Rompertjes met naam

De rompertjes zijn te verkrijgen met verschillende prints en te personaliseren met de naam van de baby. Erg leuk als kraamcadeau.

Wil je een rompertje geven tijdens de babyshower? Personaliseer het rompertje met de nickname die veel ouders hun ongeboren baby geven tijdens de zwangerschap. De achternaam is vaak al wel bekend, deze kan je ook gebruiken, Baby Achternaam. Uiteraard kan het rompertje ook gewoon met baby bedrukt worden of zonder naam.

Babyshower Moment team op de 9 maanden beurs

Het Babyshower Moment team stond de afgelopen dagen op de 9 maanden beurs. Er waren veel enthousiaste reacties op de Babyshower Moment artikelen. Veel dames waren erg te spreken over de verschillende themalijnen. Verder werd het vriendinnenboekje aanzienlijk verkocht en hebben veel vrouwen na hun babyshower een leuke herinnering om terug te lezen. Wij zijn erg tevreden over de afgelopen dagen en kijken er met plezier op terug. 

Babyshower Moment is verhuisd!

Babyshower Moment is verhuisd! Vanaf vandaag heeft Babyshower Moment een nieuw onderkomen. Haringvliet 92 zal plaatsmaken voor Oostzeedijk 90. Een prachtig pand met meer ruimte voor de webshop artikelen. Hierdoor kunnen wij verder uitbreiden met ons assortiment. Wil je graag een bestelling komen ophalen? Dan kan dit vanaf vandaag in ons nieuwe pand.