Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

9 maanden beurs

Eindelijk is het zover! Van 24 feb tot 28 feb is de negen maanden beurs in de RAI Amsterdam. De bezoekers kunnen zich onderdompelen in de wereld van baby's en zwangerschap. Diverse stands zullen er staan met onderwerpen zoals: voeding, verzorging, speelgoed, veiligheid en nog veel meer. Babyshower Moment zal aanwezig zijn op de beurs met leuke artikelen rondom het organiseren van een babyshower. Denk hierbij aan onze thema's zoals Mom to Be en Glamour Mom. Ook zullen wij met leuke kraamcadeaus staan, zodat jij een vriendin, nichtje of zus kan verrassen met een fijn cadeau. Wil je er graag bij zijn? Bekijk de website voor kaartjes (http://www.negenmaandenbeurs.nl/) en wij zien jou graag op de negen maanden beurs!

Kraanvogel mobiel

Het vouwen van een kraanvogel is niet gemakkelijk. Daarom vonden wij het nuttig om een Kraanvogel mobiel video op te nemen. In de video zie je stap voor stap hoe je de kraanvogel kunt vouwen. Heel gemakkelijk en handig. Bekijk de Youtube kanaal van Make My Moment voor meer video's.

Babyshower Moment video

Babyshower Moment heeft verschillende leuke thema's voor de aanstaande moeder. Een voorbeeld van zo'n thema is Lovely Mom. De Lovely Mom is een lieve en zorgzame dame die voor iedereen klaarstaat. Wij hebben een prachtig filmpje opgenomen in de vorm van een stop-motion. Bekijk de video en onze Youtube kanaal voor meer video's. 

Babyshower High Tea met tien zwangere dames een groot succes

Wat doe je als je zwanger bent en je ontmoet via het Viva Forum andere zwangere vrouwen? Juist, samen gezellig naar een Babyshower Moment High Tea. Hoe leuk is het om met tien zwangere dames een middag te kletsen en te lachen onder genot van heerlijke hapjes en thee. ‘Een reservering voor tien zwangere dames’. Het Grand Hotel Wientjes zag dit als een verrassing en checkte voor de zekerheid of dit wel klopte. 

Origineel vrijgezellenfeest

Je beste vriendin gaat trouwen en jij mag het vrijgezellenfeestje of bridalshower organiseren. Leuk om te doen, maar wel lastig! Want, je wilt wel een origineel vrijgezellenfeest organiseren. Cocktail workshop? Is al gedaan. Gekke opdrachten in de stad? Dat wil jouw vriendin echt niet. Stop met brainstormen en lees verder. Want hier komen de beste tips voor een origineel vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest vrouwen

Woehoew! Een van je vriendinnen heeft een aanzoek gekregen. Je bent natuurlijk hartstikke blij voor haar en je kijkt heel hard uit naar het trouwfeest. Maar plots schiet jou te binnen dat je natuurlijk een fantastisch vrijgezellenfeest mag organiseren of beleven samen met de bruid. Er zijn natuurlijk verschillende soorten vrijgezellenfeesten waardoor je het bos door de bomen niet meer ziet. Gelukkig schieten wij jou te hulp. Doe hier leuke ideeën op voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Wij zijn er zeker van dat er een leuke activiteit tussenzit die volledig past bij de bride to be.

Opdrachten vrijgezellenfeest vrouw

Tijdens een vrijgezellenfeest verzinnen vriendinnen de meest gedurfde, grappige, maar ook romantische opdrachten voor de bride to be. Samen wil je er een plezierig en onvergetelijk dag van maken die de bruid nog lang kan herinneren. Je viert het trouwen van een vriendin, maar eigenlijk is het gewoon een excuus om nog eens goed het feestbeest te kunnen uithangen én dingen te doen die je anders nooit zou kunnen doen. Maar heb je even geen inspiratie? Lees hieronder opdrachten vrijgezellenfeest voor een vrouw

Vrijgezellen outfit

Het is een traditie dat de vriendinnen van de aanstaande bruid een vrijgezellenfeestje organiseren om nooit te vergeten. De vriendinnen regelen de hele dag van a tot z en regelen een vrijgezellen outfit. Welke activiteiten je ook doet tijdens een vrijgezellenfeest, opvallen doe je altijd. Iedereen heeft wel eens een troep gillende, feestende en overdressed vrouwen gezien in z'n leven. De outfit of de setting maakt al snel duidelijk dat de vrouwen een vrijgezellenfeest aan het vieren zijn. De bruid heeft altijd een extraatje aan. Je haalt ze er zo uit want zij heeft een unieke vrijgezellen outfit aan.

8x leuk kinderfeestje buitenshuis

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om een kinderfeestje buitenshuis te organiseren, er zijn namelijk gigantisch veel aanbieders van...