Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Babyshower versiering

De babyshower wordt pas echt een feest met toepasselijke versiering. Je kunt het groots aanpakken door de hele woonkamer te versieren met slingers en ballonnen. Vaak wordt de ruimte roze of blauw versierd, maar het kan ook origineler! Waarom niet de aanstaande moeder letterlijk in de spotlight zetten? 

De dadchelor party: de babyshower voor mannen!

Een dadchelor party: bestaat dat? Ja echt waar! Dit wordt natuurlijk geen bierfeest maar een moment om met je mannelijke vrienden het moment van ouderschap te vieren. Ook voor mannen is het ouderschap een bijzonder moment. Een babyshower voor mannen is dus zeker geen gek idee.

Inspiratie voor de babyshower

Inspiratie nodig voor je babyshower? Hier vind je een aantal sfeerbeelden van babyshowers. Heb je zelf leuke foto's gemaakt tijdens de babyshower en wil je deze graag met ons delen? Stuur ze naar info@babyshowermoment.nl.

Bridalshower versiering in verschillende thema's

Bridalshower Moment heeft voor de verschillende Brides verschillende bridalshower themaboxen. Hieronder vind je een overzicht van de Brides en de samenstelling van de themaboxen. Alle themaversiering zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2016.

Bridalshower hapjes en drankjes

Met een bridalshower is het belangrijk om een tafel vol met lekkere hapjes neer te zetten. De hapjes kun je zelf bestellen, maar wellicht vind je het leuk om zelf te kokkerellen. Wij hebben de lekkerste hapjes geselecteerd. Verras jouw gasten met heerlijke bakcreaties. 

Vrijgezellenfeest cadeaus voor de Bride to Be

Wij verzamelen hier de beste tips voor de meest originele cadeaus voor het vrijgezellenfeest (en de bridalshower) voor de toekomstige bruid.

Bridalshower spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal Bridalshower spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet. 

Hoe organiseer je een bridalshower?

Een bridalshower organiseren doe je waarschijnlijk niet elke dag en er komt best nog wel wat bij kijken. Daarom geven we je hier een handig stappenplan met diverse tips.

Kinderfeestje spelletjes ideeën

Kinderfeestje geven? Wij hebben alvast een aantal kinderfeest spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet om je wat ideeën te geven! Naast onderstaande activiteiten zijn er ook nog tal van leuke andere spelletjes die je kunt doen. Bij Kinderfeest Moment hebben we verschillende variaties gemaakt op bekende spelletjes