Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Spelletjes kinderfeestje

Op een kinderfeestje moet je de kinderen bezighouden en dat is niet altijd even gemakkelijk. Daarom hebben wij enkele typische spelletjes voor je verzameled. De spelletjes kan je zowel  voor een kinderfeestje binnen als buiten doen. 

Speurtocht kinderfeestje maken

Een speurtocht kan dé activiteit van het kinderfeestje worden. Kinderen werken hierbij samen om een spannend avontuur tot een geslaagd einde te brengen. Ze worden vervolgens rijkelijk beloond als dit samen gelukt is!

Kado-uitpak-spel

Een verjaardag is een speciale dag voor een kind. Vandaag staat hij of zij in de kijker. Alles mag, alles kan want de jarige is voor een dag de baas. De keuze van de taart, de aanwezige vriendjes, het thema is allemaal in teken van de jarige. 

Levend Ganzenbord: Leuk spelletje voor buiten of binnen!

Kinderfeestje organiseren? Of gewoon een leuk spelletje in huis halen wat zowel binnen als buiten kan worden gespeeld? Zeker in een wereld waarin zoveel gecomputerd en online gegamed wordt vinden wij het ontzettend leuk om te zien dat een fysiek spelletje

Kinderfeestje 5 jaar

Al weken wordt er waarschijnlijk door jouw kindje uitgekeken naar het kinderfeestje voor zijn of haar 5de jaar. Een belangrijke, want dit is de eerste die ze vieren in het bijzijn met hun klasgenootjes van de lagere school. Je wilt dus een leuk origineel kinderfeestje neerzetten. 

Kinderfeestje 6 jaar

Een kind van 6 jaar gaat zelfstandig en actiever op zoek naar contact met andere kindjes. Ze zijn vaak uitbundig en leren de wereld kennen op een spelende manier. Een kinderfeestje is de perfecte gelegenheid om interactie te hebben met vriendjes en vriendinnetjes.

Kinderfeest 7 jaar

Kinderen van 7 jaar leren al heel veel op school. Ze leren lezen, schrijven en rekenen. Hierdoor gaan ze concreter denken, maar hebben ze nog steeds hun eigen fantasie. Een 7-jarig kind begint zijn omgeving waar te nemen met interactie en verhalen.

Kinderfeest 8 jaar

Kinderen van 8 jaar zitten op school en leren in deze fase heel veel. Ze leren lezen, schrijven en omgaan met andere kinderen. Met een kinderfeestje voor 8 jaar is het leuk om spelletjes te doen in groepsverband en om ze zelf een thema te laten kiezen dat ze zelf heel leuk vinden.

Kinderfeestje jongens

Hoe doe je dat eigenlijk, zorgen dat een kinderfeestje jongens aanspreekt? Natuurlijk verschilt dit heel erg per jongen (of meisje) wat leuk gevonden wordt, maar wij van Kinderfeest Moment zien een aantal thema's vaak terugkomen.