Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Kinderfeestje meisjes

De meeste meisjes voelen zich veel matuurder dan hun mannelijke leeftijdsgenoten. Ze hebben helemaal geen mannen nodig en kunnen zelf wel de grote wereld aan. ‘Who run the world? Girls!’ 

Kinderfeestje thuis

Het is bijna de verjaardag van je kind, maar je hebt totaal geen idee hoe je zijn of haar verjaardag zal vieren? Geen nood! Wij helpen je graag verder bij de organisatie van een kinderfeestje. Dankzij onze gouden raad organiseer je een leuk kinderfeestje in een handomdraai.

Kinderfeestje voor buiten

Staat in de zomermaanden de verjaardag van de kleine om de hoek? Ben je op zoek naar originele, creatieve ideeën om een kinderfeestje buiten te organiseren? Zoek dan niet verder! Bij Kinderfeest Moment ben je aan het juiste adres!

Kinderfeest Themapakketten

Kinderfeest Moment heeft voor de jongens en meisjes verschillende themapakketten. Hieronder vind je een overzicht van de thema's en de samenstelling van de pakketten.

Prinsessenfeestje

Wil jij een prinsessenfeestje thuis organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een prinsessenfeest als thema voor een kinderfeestje voor meisjes van 5 tot 8 jaar!

Elfenfeestje

Wil jij een elfjesfeestje organiseren? Hier vindt je alle tips voor een elfenfeestje! Elfen-spelletjes, elfen knutselwerkjes, versiering en aankleding voor een elfenfeestje en elfen-eten!

Zeemeerminnenfeestje

Wil jij een zeemeerminnenfeestje organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een zeemeerminnenfeestje! Zeemeerminnen spelletjes, zeemeerminnen knutselwerkjes, versiering en zeemeerminnen-eten!

Ridderfeestje

Wil jij een ridderfeestje organiseren? Hier vindt je alle tips voor een ridderfeestje! Ridderspelletjes, ridder knutselwerkjes, versiering en aankleding voor een ridderfeestje en ridder eten!

Piratenfeestje

Wil jij een piratenfeestje thuis organiseren? Hier vind je alle tips voor een stoer piratenfeestje! Piratenspelletjes, piraten knutselwerkjes, versiering en aankleding voor een piratenfeestje en piraten eten mogen niet ontbreken op een mega piratenfestijn!