Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Astronautenfeestje

Wil jij een spacethema feestje organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een Space thema voor een kinderfeestje voor jongens van 5 tot 10 jaar! Hieronder vind je meer Astronauten spelletjes, knutselwerkjes en versieringen!

Babyshower Ideeën

Voor de zwangere dame is de komst van haar baby een spannende, maar prachtige tijd. Een goede reden om haar in het middelpunt te zetten en een babyshower te organiseren. Lees snel verder voor tips en leuke babyshower ideeën!

Een gender reveal party

Wil jij het geslacht van de baby graag groots wereldkundig maken? Dat kan het beste met een gender reveal party! De kans is groot dat je vragende blikken krijgt van de oudere generatie, want het geslacht van de baby aankondigen met een gender reveal party is nog een relatief nieuw fenomeen.  Dit concept is namelijk rond 2008 overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. 

Gender reveal hapjes en drankjes

Om een gender reveal party tot een waar succes te maken heb je natuurlijk ook lekkere zoete en hartige hapjes nodig. Omdat je het geslacht nog niet weet of als je het al wel weet maar het pas tijdens dit feest bekend gaat maken, is het leuk om het thema volledig in roze en blauw te hebben. Op onze website kun je de heerlijkste lekkernijen bestellen, maar je kunt natuurlijk ook zelf wat maken. Wij hebben enkele recepten en tips voor blauwe en roze hapjes en drankjes op een rijtje gezet, zodat jouw gender reveal feest een groot succes gaat worden.

Gender reveal cadeau

Heb je binnenkort een gender reveal feest en heb je inspiratie nodig voor een cadeau? Hieronder hebben we enkele cadeaus voor je op een rijtje gezet. Hopelijk inspireren deze cadeaus je om zelf een leuk cadeau te vinden waar je je vrienden blij mee maakt.

Wat is nu eigenlijk een babyshower?

Af en toe krijgen we de vraag: Wat is een babyshower? Voor ons reden om hier uitleg over te geven. Een babyshower is een fenomeen dat in Nederland nog niet bij iedereen bekend is. Dat is erg jammer, want een babyshower is een uitgelezen kans om een aanstaande mama nog even in het zonnetje te zetten.

Babyshower bedankjes: Tips voor het maken van originele bedankjes

Is iedereen op jouw babyshower geweest? Dan is het wel zo leuk om je gasten te bedanken met originele babyshower bedankjes! Deze kleine uitdeelcadeautjes voor je babyshower zijn vaak erg origineel en in het thema van de babyshower. Heb jij een blauwe babyshower georganiseerd voor je zus of vriendin? Wat dacht je dan van plastic mini flesjes gevuld met blauwe snoepjes?

Zelf een babyshower taart maken

Bij het vieren van een babyshower hoort natuurlijk ook een lekkere taart. Deze kun je bestellen of kopen, maar het is veel persoonlijker (en leuker) om deze gewoon zelf te maken. Zo kun je erin laten zien of het een jongetje of een meisje wordt (zie ook Gender Reveal Party), en je kunt hem precies zo versieren als dat je zelf wil. Dus, steek je handen uit de mouwen en laat ons je helpen dit lekkere hapje neer te kunnen zetten! Om je gasten of jezelf goed te verwennen laten wij hieronder zien hoe je een speciale taart maakt voor een babyshower. Veel bakplezier!

Makkelijke babyshower activiteiten voor in huis!

Opzoek naar wat leuke gezellige activiteiten die je thuis tijdens je babyshower kan doen? Er zijn heel veel verschillende soorten activiteiten maar wij hebben vandaag 5 leuke activiteiten verzameld die je heel makkelijk thuis kan doen! Mocht je opzoek zijn naar leuke alternatieve activiteiten en unieke spelletjes; check dan onze babyshower spelletjes pagina om extra uit te pakken!