Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Historie Valentijnsdag

Valentijnsdag is een jaarlijks terugkerende feestdag waarbij iedereen haar of zijn vriend, vriendin, lover of iemand die jij gewoon super leuk vindt extra in het zonnetje zet. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari, op deze dag laat je je geliefde weten hoeveel je van hem/haar houdt. Is dit een liefdesbrug te ver? Laat dan je een stille liefde weten dat je stiekem verliefd bent door anoniem een kaart of cadeau te sturen. It’s all about love! 

Trouwdag versiering in verschillende thema's

Ben jij op zoek naar bijzondere versiering voor op jullie trouwdag? Bekijk onze drie trouwthema's en kies welke het beste bij jullie past. 

Zet de Bride to Be in het zonnetje met een bridal shower

Bridal showers zijn ontzettend in populariteit aan het stijgen - iets wat wij maar al te goed begrijpen! Het is namelijk een schitterend alternatief voor een vrijgezellenfeest - een feest dat toch meer geassocieerd wordt met zuipen, naakt en andere onzedelijke zaken. Ookal vinden wij dat de toekomstige bruid ook nog even flink moet genieten van haar vrijgezellendagje, denken we dat het best een stukje fatsoenlijker kan! 

Wat is een kraamfeest?

Op een kraamfeest vier je de geboorte van de nieuwe baby. Meestal wordt het kraamfeest georganiseerd door de kersverse ouders. Een kraamfeest zorgt ervoor dat de meeste visite allemaal in één keer de kleine komt bewonderen en niet elke dag een paar mensen.

Actie Roze Gezinnen

Wegens de Gaypride hebben wij een speciale Roze gezinnen kwartetspel ontwikkeld. Het kwartetspel bestaat uit 2 Dads, Child en Baby of 2 Moms, Child en Baby. Ontzettend leuk om te spelen tijdens de babyshower. Dit kleurrijke spel is nog steeds verkrijgbaar en zorgt voor een leuke sfeer tijdens de babyshower. 

Nieuw zusje Kinderfeestmoment

Na onze succesvolle webshops Babyshower moment en Kraamfeest moment, presenteren wij: Kinderfeest Moment. Onze webshop is speciaal voor ouders, die leuke kinderfeesjes willen organiseren. Wij bieden verschillende thema's aan zoals: stoere piraten, lieve prinsessen of lieve elfjes. Het kan voor ouders spannend zijn om een kinderfeestje te organiseren. Door middel van onze pakketten heb je alles in huis voor een fantastisch kinderfeestje. De artikelen zijn geschikt voor kinderfeestjes van 5 jaar tot 8 jaar oud. 

Uitbreiding Lovely Mom

Wij kunnen met trots zeggen dat het Lovely Mom thema is uitgebreid met een medium en large pakket. Is de aanstaande moeder een persoon dat altijd al zorgzaam en geliefd is geweest? Vind ze het heerlijk om verwend te worden, lekker te shoppen en hecht zij waarden aan gezelligheid en harmonie? Dan is zo'n pakket ideaal. In het pakket zit alles voor een zeer geslaagde babyshower. Van versieringen tot het welbekende vriendinnenboekje. Een medium pakket is voor 12 personen en een large pakket voor 24 personen. Handig, want zo kom je nooit wat te kort. 

Nieuw zusje Kraamfeestmoment

Na de zeer succesvolle webshop van Babyshower Moment, presenteren wij hier met trots het nieuwe kindje; Kraamfeest Moment. Kraamfeestmoment.nl is live! Onze webshop is er speciaal om nieuwe mama's en papa's een manier te bieden het eerste feestje van de kleine makkelijk te organiseren. Uit ervaring weten wij hoe druk de eerste periode van een newborn kan zijn en hoe het dan is om alles makkelijk en snel te kunnen regelen.

Nieuwe sieraden en zwangerschapskettingen

Voor een babyshower hebben wij de mooiste sieraden om cadeau te geven aan de toekomstige moeder. Er zijn nieuwe sieraden en zwangerschapskettingen bijgevoegd in ons assortiment. Prachtige bedelarmbanden in de kleuren groen, blauw, roze en paars. Met dit cadeau maak je iedere moeder heel blij!.