Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Zelf een gezonde appelsiroop maken voor jouw kinderfeestje!

In veel sapjes in de supermarkt vind je veel ongezonde suikers. Daarom vinden wij het leuk om vandaag te laten zien hoe je ook zonder geraffineerde suikers een heerlijke appelsiroop kan maken! In dit recept maken wij gebruik van kokosbloemsuiker, dit wordt veel gebruikt als suikervervanger.

De benodigdheden voor 400 ml siroop:

  • 2 kilo appels
  • 25 gram kokosbloemsuiker
  • Sap van ½ citroen
  • Bodempje biologische appelsap
  • Kaasdoek

Hoe maak je de limonade?

Schil alle appels in grove stukken en verwijder de klokhuizen. Stop de appels in een pan en voeg de kokosbloemsuiker en citroensap toe. Schenk hier vervolgens ook een klein bodempje biologische appelsap bij. 

Breng vervolgens het geheel aan de kook en laat het ongeveer een uur koken tot dat je appelmoes hebt. Plaats een vergiet op een grote kom en leg er een kaasdoek in. Schep hier vervolgens de appelmoes op. Bind heel de kaasdoek dicht en laat het ongeveer een nachtje uitlekken.

De volgende dag knijp je de kaasdoek uit zodat al het vocht eruit is. Schenk dit vocht in een pannetje en laat het inkoken tot het een lichte siroop wordt. Zeef de siroop in een kom en laat het afkoelen.

Smullen maar!

Gerelateerde Blogs

8x leuk kinderfeestje buitenshuis

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om een kinderfeestje buitenshuis te organiseren, er zijn namelijk gigantisch veel aanbieders van...

Kinderfeest Moment is verhuisd!

Kinderfeest moment is verhuisd! Vanaf vandaag heeft Kinderfeest Moment een nieuw onderkomen. Haringvliet 92 zal plaatsmaken voor Oostzeedijk 90. Een prachtig pand met meer ruimte voor de webshop artikelen. Hierdoor kunnen wij verder uitbreiden met ons assortiment. Wil je graag een bestelling komen ophalen? Dan kan dit vanaf vandaag in ons nieuwe pand. 

Verkleedkleding

Met trots presenteren wij nieuwe producten voor Kinderfeest Moment. Een kinderfeestje is niet compleet zonder verkleedkleding! In het assortiment zijn er verschillende verkleed stukken speciaal voor het kinderfeest moment thema's. Voor de prinsessen hebben wij prachtige prinsessenjurken, waarbij elk meisje zich als een ware prinses voelt op haar feestje. Voor de jongen is er bijvoorbeeld stoere piratenkleding. Een piraat is niet compleet zonder ooglapje. Bekijk het gehele assortiment verkleedkleding voor een geweldig kinderfeestje. 

Lancering Kinderfeest Moment

Na onze succesvolle webshops Babyshower moment en Kraamfeest moment, presenteren wij: Kinderfeest Moment. Onze webshop is speciaal voor ouders, die leuke kinderfeesjes willen organiseren. Wij bieden verschillende thema's aan zoals: stoere piraten, lieve prinsessen of lieve elfjes. Het kan voor ouders spannend zijn om een kinderfeestje te organiseren. Door middel van onze pakketten heb je alles in huis voor een fantastisch kinderfeestje. De artikelen zijn geschikt voor kinderfeestjes van 5 jaar tot 8 jaar oud. 

Kinderfeestje spelletjes ideeën

Kinderfeestje geven? Wij hebben alvast een aantal kinderfeest spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet om je wat ideeën te geven! Naast onderstaande activiteiten zijn er ook nog tal van leuke andere spelletjes die je kunt doen. Bij Kinderfeest Moment hebben we verschillende variaties gemaakt op bekende spelletjes

Spelletjes kinderfeestje

Op een kinderfeestje moet je de kinderen bezighouden en dat is niet altijd even gemakkelijk. Daarom hebben wij enkele typische spelletjes voor je verzameled. De spelletjes kan je zowel  voor een kinderfeestje binnen als buiten doen. 

Speurtocht kinderfeestje maken

Een speurtocht kan dé activiteit van het kinderfeestje worden. Kinderen werken hierbij samen om een spannend avontuur tot een geslaagd einde te brengen. Ze worden vervolgens rijkelijk beloond als dit samen gelukt is!

Kado-uitpak-spel

Een verjaardag is een speciale dag voor een kind. Vandaag staat hij of zij in de kijker. Alles mag, alles kan want de jarige is voor een dag de baas. De keuze van de taart, de aanwezige vriendjes, het thema is allemaal in teken van de jarige. 

Levend Ganzenbord: Leuk spelletje voor buiten of binnen!

Kinderfeestje organiseren? Of gewoon een leuk spelletje in huis halen wat zowel binnen als buiten kan worden gespeeld? Zeker in een wereld waarin zoveel gecomputerd en online gegamed wordt vinden wij het ontzettend leuk om te zien dat een fysiek spelletje

Kinderfeestje 5 jaar

Al weken wordt er waarschijnlijk door jouw kindje uitgekeken naar het kinderfeestje voor zijn of haar 5de jaar. Een belangrijke, want dit is de eerste die ze vieren in het bijzijn met hun klasgenootjes van de lagere school. Je wilt dus een leuk origineel kinderfeestje neerzetten. 

Kinderfeestje 6 jaar

Een kind van 6 jaar gaat zelfstandig en actiever op zoek naar contact met andere kindjes. Ze zijn vaak uitbundig en leren de wereld kennen op een spelende manier. Een kinderfeestje is de perfecte gelegenheid om interactie te hebben met vriendjes en vriendinnetjes.

Kinderfeest 7 jaar

Kinderen van 7 jaar leren al heel veel op school. Ze leren lezen, schrijven en rekenen. Hierdoor gaan ze concreter denken, maar hebben ze nog steeds hun eigen fantasie. Een 7-jarig kind begint zijn omgeving waar te nemen met interactie en verhalen.

Kinderfeest 8 jaar

Kinderen van 8 jaar zitten op school en leren in deze fase heel veel. Ze leren lezen, schrijven en omgaan met andere kinderen. Met een kinderfeestje voor 8 jaar is het leuk om spelletjes te doen in groepsverband en om ze zelf een thema te laten kiezen dat ze zelf heel leuk vinden.

Kinderfeestje jongens

Hoe doe je dat eigenlijk, zorgen dat een kinderfeestje jongens aanspreekt? Natuurlijk verschilt dit heel erg per jongen (of meisje) wat leuk gevonden wordt, maar wij van Kinderfeest Moment zien een aantal thema's vaak terugkomen.

Kinderfeestje meisjes

De meeste meisjes voelen zich veel matuurder dan hun mannelijke leeftijdsgenoten. Ze hebben helemaal geen mannen nodig en kunnen zelf wel de grote wereld aan. ‘Who run the world? Girls!’ 

Kinderfeestje thuis

Het is bijna de verjaardag van je kind, maar je hebt totaal geen idee hoe je zijn of haar verjaardag zal vieren? Geen nood! Wij helpen je graag verder bij de organisatie van een kinderfeestje. Dankzij onze gouden raad organiseer je een leuk kinderfeestje in een handomdraai.

Kinderfeestje voor buiten

Staat in de zomermaanden de verjaardag van de kleine om de hoek? Ben je op zoek naar originele, creatieve ideeën om een kinderfeestje buiten te organiseren? Zoek dan niet verder! Bij Kinderfeest Moment ben je aan het juiste adres!

Kinderfeest Themapakketten

Kinderfeest Moment heeft voor de jongens en meisjes verschillende themapakketten. Hieronder vind je een overzicht van de thema's en de samenstelling van de pakketten.

Prinsessenfeestje

Wil jij een prinsessenfeestje thuis organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een prinsessenfeest als thema voor een kinderfeestje voor meisjes van 5 tot 8 jaar!

Elfenfeestje

Wil jij een elfjesfeestje organiseren? Hier vindt je alle tips voor een elfenfeestje! Elfen-spelletjes, elfen knutselwerkjes, versiering en aankleding voor een elfenfeestje en elfen-eten!

Zeemeerminnenfeestje

Wil jij een zeemeerminnenfeestje organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een zeemeerminnenfeestje! Zeemeerminnen spelletjes, zeemeerminnen knutselwerkjes, versiering en zeemeerminnen-eten!

Ridderfeestje

Wil jij een ridderfeestje organiseren? Hier vindt je alle tips voor een ridderfeestje! Ridderspelletjes, ridder knutselwerkjes, versiering en aankleding voor een ridderfeestje en ridder eten!

Piratenfeestje

Wil jij een piratenfeestje thuis organiseren? Hier vind je alle tips voor een stoer piratenfeestje! Piratenspelletjes, piraten knutselwerkjes, versiering en aankleding voor een piratenfeestje en piraten eten mogen niet ontbreken op een mega piratenfestijn!

Dinofeestje

Wil jij een dinofeestje organiseren? Hier vind je alle tips voor een dinofeestje! Dino-spelletjes, dino-knutselwerkjes, versiering en aankleding voor een dinofeestje en dino-eten!

Kookfeestje

Wil jij een kookfeestje thuis organiseren? Hier vind je alle tips voor een heerlijk kookfeestje voor kinderen. Een echte chefkok staat natuurlijk het liefst in de keuken maar ook kookspelletjes, knutselwerkjes en versiering kunnen de chef bekoren tijdens een kookfeestje!

Robotfeestje

Wil jij een robotfeestje organiseren? Hier vind je alle tips om te transformeren tot een echte robot. Met verschillende producten zoals een robot uitnodiging, feestmuts, robot taarten en robot spelletjes

Paardenfeestje

Wil jij een paardenfeestje thuis organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een paardenfeestje. Het thema paarden is erg populair als kinderfeestje voor meisjes van 5 tot 10 jaar! Op Kinderfeest Moment vind je heel wat inspiratie en producten zoals paardenspelletjes, knutselwerkjes, versiering en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt voor een perfect paardenfeestje!

Griezelfeestje

Wil jij een griezelfeestje organiseren? Hier vind je alle tips om een dag vol horror en gruwel te beleven. Scoor hier een angstaanjagende outfit waarvan de andere kinderen zullen bibbertanden.

Eenhoornfeestje

Eenhoorns spreken bij veel meisjes tot de verbeelding. Deze magische dieren laten meisjes wegdromen naar hun eigen sprookje met hun eigen mooiste unicorn. Vind hier alle artikelen om haar droom werkelijkheid te maken. 

Dieren Jungle Feestje

Wil jij een Dieren Jungle Feestje organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een Dieren Jungle als thema voor een kinderfeestje voor jongens van 5 tot 10 jaar! 

Haaienfeestje

Wil jij een Haaien Feestje organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een Haaien thema voor een kinderfeestje voor jongens van 5 tot 10 jaar! Hieronder vind je meer Haaien Spelletjes, Haaien Eten, Haaien Knutselwerkjes en Haaien versiering!

Indianenfeestje

Wil jij een Indianenfeestje organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een Indianen thema voor een kinderfeestje voor jongens en meisjes van 5 tot 10 jaar!

Astronautenfeestje

Wil jij een spacethema feestje organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een Space thema voor een kinderfeestje voor jongens van 5 tot 10 jaar! Hieronder vind je meer Astronauten spelletjes, knutselwerkjes en versieringen!

Superhelden feestje

Wil jij een Superhelden feestje organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een Superhelden thema voor een kinderfeestje voor jongens en meisjes van 5 tot 10 jaar!

Hoe maak je slijm?

Zelf slijm maken is hartstikke populair onder kinderen en het maken ervan hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Op de vraag “Hoe maak je slijm?” zijn er meerdere antwoorden te vinden. Wij delen graag de recepten voor fluffy slijm, slijm maken zonder lijm en slijm maken met wasmiddel.

Zelf een tipi maken

Wanneer de zon schijnt vieren we liefst onze verjaardagen buiten. Bij een kinderfeestje is het ook heerlijk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan. Er zijn veel verschillende activiteiten, spelletjes en thema’s die je buiten kan gebruiken tijdens een kinderfeestje.

Eenhoornhoorn met staart maken

Ben je van plan een unicornthema kinderfeestje te geven? Of ben je opzoek naar een leuke activiteit? Wil je eenhoorn dingen knutselen tijdens een eenhoornthema kinderfeestje of een leuke DIY eenhoorn activiteit? Zoek dan niet verder!

DIY: een Halloween lantaarn maken!

Op 31 oktober staat Halloween voor de deur! Op veel plekken in Nederland worden er griezelige accessoires en kleding uit de kast getrokken. Maar tijdens Halloween wordt er ook meer geknutseld. Om je goed voor te bereiden op 31 oktober hebben wij een leuk DIY-activiteit bedacht. Vandaag maken we een Halloween lantaren, leuk voor in de tuin of in huis!

Zelf een regenboogtaart maken!

Er is niets leukers dan zelf een taart maken. Daarom laten wij zien hoe zelf een regenboogtaart maakt voor je kinderfeest. Veel bakplezier!

Kinderfeest hapjes en drankjes

Tijdens een kinderfeestje kunnen een maaltijd en lekkere snacks natuurlijk niet ontbreken. Wanneer de kinderen mee eten met de lunch of tijdens het avondeten is het helemaal gezellig om iets feestelijks te bedenken in het thema van het feestje.

Schminken op een kinderfeestje

Bijna alle kindjes vinden schmink erg leuk. Je kan kinderen schminken in alle thema's. Misschien moet je even oefenen, maar met een paar simpele tips en voorbeelden moet het best lukken. Hieronder een aantal voorbeelden van schminken per thema. 

Hoe organiseer je een kinderfeestje?

Een kinderfeestje organiseren doe je waarschijnlijk niet elke dag en er komt best nog wel wat bij kijken. Daarom geven we je hier een handig stappenplan met diverse tips.

Gratis Speurtocht Kaarten voor een kinderfeestje

Deze Speurtocht Kaarten kunnen natuurlijk niet ontbreken op een kinderfeestje. Hier onder vind je alvast een voorproefje van de speurtocht kaarten in alle thema's. Deze kun je gratis downloaden voor jouw kinderfeestje. Of gewoon zomaar! Bij elke kaart zit een verhaal en opdrachten. 

Kleurplaten voor een kinderfeestje

Kleurplaten kunnen natuurlijk niet ontbreken op een kinderfeestje. In onze pakketten vind je de mooiste kleurplaten, hier onder vind je alvast een voorproefje van de kleurplaten in alle thema's. Deze kun je gratis downloaden voor jouw kinderfeestje. Of gewoon zomaar!

Halloween versiering

De griezeligste dag van het jaar is aangebroken. Het is Halloween! Dé tijd om je engste kostuum uit de kast te trekken en iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Halloween versiering mag op deze dag absoluut niet ontbreken. Je huis of je buurt wil je zo griezelig mogelijk maken. Wij hebben hiervoor de leukste versiering voor een Halloween feest of Halloween kinderfeestje. Als dat geen spooky avond wordt..

Uitnodiging Kinderfeestje

Je kind is bijna jarig en je geeft een spetterend kinderfeestje? Vergeet dan zeker geen uitnodiging te versturen. Het is heel belangrijk dat je kind een leuke kinderfeest uitnodiging geeft aan zijn vriendjes en vriendinnetjes. Hoe mooier de uitnodiging, hoe liever de genodigden aanwezig zullen willen zijn. Er zijn verschillende manieren om kinderen uit te nodigen. Je kan de uitnodiging afgeven op school of in de scouts, je kan ze opsturen per post of zender per e-mail.

  Alle Blogs